A pisztácia nagy favoritja az édesszájúaknak Pesto, macaron, sajttorta, palacsinta, fagylalt, na és persze dubaji csoki. Hogy ezekben mi a közös? Nos, például az, hogy mindegyikbe tehetünk pisztáciát, s mindegyik nagyon ízletes is a csonthéjas gyümölccsel. A zöld összes árnyalatában pompázó, különlegesen illatozó, ínycsiklandozó csemege rendkívüli népszerűségnek örvend, cikkünkből kiderül, miért.
Andalúzia egyik specialitása: paella A gyönyörű Andalúziában járva szinte lehetetlen ellenállnod a helyi étkeknek – de miért is tennéd? Ínyenc vagy? Szereted a különleges ízeket, a szép tálalást, a különböző színekben pompázó étkeket? Jó hírünk van, Andalúziában egészen biztosan megnyalod a szád szélét. Figyelj csak!
Hegedűszót hallhattak a gangon Ez a cikkem egy nagyon értékes és tehetséges embernek állít emléket...
Egerszalókon a Boney M énekesnőjével, Liz Mitchellel beszélgettem Az egyik egerszalóki hotelben fogadott Liz Mitchell, aki a legendás Boney M. énekesnője volt...
Színpadon a Póka Egon Experience volt Sosem felejtem el: a zenésztársai viccesen "trollkodtak", mókás dalokat énekelgettek, miközben én Póka Egonnal komoly témákat (is) feszegettem. Ennél a jelenetnél azonban mindketten elnevettük magunkat... Nyugodj békében, Egon!
Nagy Feró nagyon jó beszélgetőpartner volt Nem csak én kérdeztem tőle, ő is kérdezett engem: Nagy Feró.
Tátrai Tibor még ma is az országunk egyik legjobb gitárosa A Tátrai Tiborral készített interjúm életem egyik legjobb beszélgetése volt.
A magyarok karácsonyi specialitása a szaloncukor A szaloncukor készítését magam is teszteltem a Fenomena.hu olvasói számára.
Egyedi ízt kölcsönöz a szarvasgomba A szarvasgombás specialitásokat nagyon sokan kedvelik. Nem véletlenül.
Isteni nyalánkságok készülnek szederből A kézművesek által készített termékek azért jók, mert mindig van bennük "cucc" bőven, ahogyan mondani szokás...

Gasztronómia: pizza